Cserkeszőlő
2023.11.08-12

November közepén hiába vártuk a napsütést, helyette szeles, hűvös, esős, többnyire barátságtalan volt az idő. Még jó, hogy esténként a közösségi helyiségekben össze tudtuk ülni beszélgetni, melegedni. A fürdő persze a nap minden időszakában – az időjárástól függetlenül – remek élményt nyújtott.

Csütörtökön érkezett meg a társaság nagy része. Este a recepció mögötti helyiségben gyülekeztünk. Icka kvízjátékot szervezett a helyben megalakult asztaltársaságok részére. A kérdések a Mártonnappal voltak kapcsolatosak. A többfordulós játék győztes csapata ajándékban részesült. A közös játék után még sokáig ott maradtak a résztvevők, beszélgetéssel mulatva az időt.

Pénteken délelőtt a Jurta területén lévő nagyteremben tartotta az MHKK éves Közgyűlését. Itt minden résztvevő kapott 1-1 környezetbarát, MHKK logóval ellátott, kecses, öko poharat. A Közgyűlésen a tisztségviselők 2022. évre vonatkozó beszámolóit a tagság elfogadta, a felmerülő kérdéseket megvitatta. Lényeges megjegyezni, hogy a személyenként a tagdíj 2023-tól 4000Ft/év lesz. A Közgyűlés visszahívta tisztségéből Tóth Csabáné elnökhelyettest, és helyette megválasztotta Sivóné Cseh Katalint. A Felügyelő Bizottságba Horváth Tibor felmentése miatt Tamás András került be.

Péntek este liba-napi vacsorára gyülekeztünk a délelőtti Közgyűlés helyszínén. A közeli étteremből rendelt vacsora kiosztását a mindig aranyosan segítő hölgyek végezték. Előbb libalevest kaptunk lúdgége tésztával, majd konfitált kacsa-combot párolt lila káposztával és hagymás burgonyával, és végül 1-1 lúdláb szelet süteményt. Köszönet a klub vezérkarának, mert úgy döntöttek, hogy az étkezési költségek egy részét klubunk átvállalja. Az étkezés befejezése után a főszerep a táncparketté lett. Sörös Laci a tőle megszokott hangulatos remek zenét produkálta. A táncos lábak még jóval éjfél után is vidáman, felszabadultan ropták a táncot.

Szombaton egész nap esett az eső. Este ismét összegyűltünk a recepció melletti helyiségben egy kis beszélgetésre, társas játékra. 10 óra felé mindenki visszavonult lakójába.

Vasárnap, talán kicsit javult az idő, de még mindig nem volt kellemes, kempingezésre alkalmas. Pakoltunk, csomagoltunk, majd búcsút vettünk társainktól. Ha nem is volt ideálisan jó idő, azért kellemes napokat töltöttünk el együtt Cserkeszőlőn, hiszen a fürdője bármely időben kiváló élményt nyújt. Köszönjük a klub vezetőinek, hogy ezt a találkozót is megszervezték.

Találkozunk legközelebb Karcagon, a Mikulás ünnepen.

Katona Júlia

 

 

 

 

MHKK

Elnök:
Erdei János
Tel: +3630/9434770
E-mail: gazmester49@gmail.com
Elnökhelyettesek:
Burian Helena
Tel: +36/20/4687001
E-mail: hhelen@atlas.sk

Sívóné Cseh Katalin
Tel: +36 /70/ 222-3221
       +36/30/ 395-5365
E-mail:pcsehkati@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felügyelőbizottság

Elnöke:
Mozsolits Sándor
Tagok:
Szabó Csaba
Tamás András

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Postacím:
MHKK 4024 Debrecen Wesselényi u 43 fszt. 1
Székhely:
1108 Bp. Újhegyi út 7.

A Magyar Hagyományos Kemping Klub az alábbi elérhetőségeken fogadja az érdeklődéseket...

Központi E-mail cím: mhkk@mhkk.hu

 

 

 

 

 

Adó 1%

Adományok és adó 1% felajánláshoz
Adó számunk: 18261657-1-42

Bankszámla számunk:
OTP Bank 11714013-20003256
További infó itt

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft. | 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73. | +36 30 690 9394 | info@teratarhely.hu | teratarhely.hu
Weboldalkészítés: Debreceni weboldal készítő szakember