2023 Polgár

Polgár találkozó 2023 okt 19-24 ig.
Ez a találkozó Polgáron lett megrendezve, ez volt az első MHKK. rendezvény ebben a kempingben.
Nemrég nyitott, és még hagy kivetnivalót, de a tulajdonosok igyekeztek, hogy mindenki jól érezze magát. Nekünk kempingeseknek is segíteni kellene őket, mert hosszú távon biztos megéri.
A kemping nagy területen helyezkedik el, gyönyörű a parkja, gyerek játszótér, ping- pong asztal, strand pálya, futballpálya, ami elősegíti a kikapcsolódást. Gyógyvizes medencék, gyerek és úszómedence is van. Kimondottan a találkozóra, (mivel utószezonról beszélünk) felengedték a medencéket, és ügyeltek arra, hogy a víz hőmérséklete megfelelő legyen a nap minden órájában. Lehetőség volt még éjszakai fürdőzésre is, hiszen akkor mehettünk a vízbe amikor akartunk. A kempinget egy széles patak övezi, ahol lehetőség van sport horgászatra.
Nekünk is azt lehet mondani ez az első MHKK találkozó, amin részt vettünk, mivel ez év húsvétkor Berekfürdőn találkoztunk először ezzel a kempinges csapattal., és úgy érzem, hogy nem utoljára.
Érkezéskor János az elnök mindenkit fogadott és segített az elhelyezkedésben, megmutatta mit hol találunk. Már szerdán kezdtek gyülekezni, és csütörtökre azt lehet mondani teljes volt a létszám. Csütörtök este kicsit lehűlt a levegő így nagyon jól esett a megelőlegezett forralt bor. Pénteki napon volt a meghirdetett bundás kenyér forralt borral, amit a kellemes időre való tekintettel a szabadba fogyasztottunk el, majd, utána a teremben zenés táncolós programban vettünk részt, ami azt lehet mondani áthúzódott a következő napra. Szombaton a megnyitóra gulyáslevest készített Tóth Csaba sok segítő közreműködésével. Jutott bőven mindenkinek lehetett repetázni. Az időjárás kegyes volt hozzánk végig kitartott a jó idő, gyönyörűen sütött a nap. Este megint összejöttünk a teremben és folytatódott az előző este félbemaradt bulizós táncolós este. Vasárnap volt, aki elfoglaltsága miatt elment, de a nagy többség hétfőn hagyta el a kempinget. Egy kis csapat szerette volna megnézni a Kálvária dombot, ami nagy meglepésre zárva volt. Akinek még ideje engedte, az maradt, így az utolsók kedden távoztak.
Mi nagyon jól éreztük magunkat, és ott eldöntöttük, hogy Cserkeszőlőre is megyünk.
Köszönjük a vezetőség munkáját.
Magyar Mária Ilona.

 

 

 

 

MHKK

Elnök:
Erdei János
Tel: +3630/9434770
E-mail: gazmester49@gmail.com
Elnökhelyettesek:
Burian Helena
Tel: +36/20/4687001
E-mail: hhelen@atlas.sk

Sívóné Cseh Katalin
Tel: +36 /70/ 222-3221
       +36/30/ 395-5365
E-mail:pcsehkati@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felügyelőbizottság

Elnöke:
Mozsolits Sándor
Tagok:
Szabó Csaba
Tamás András

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Postacím:
MHKK 4024 Debrecen Wesselényi u 43 fszt. 1
Székhely:
1108 Bp. Újhegyi út 7.

A Magyar Hagyományos Kemping Klub az alábbi elérhetőségeken fogadja az érdeklődéseket...

Központi E-mail cím: mhkk@mhkk.hu

 

 

 

 

 

Adó 1%

Adományok és adó 1% felajánláshoz
Adó számunk: 18261657-1-42

Bankszámla számunk:
OTP Bank 11714013-20003256
További infó itt

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft. | 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73. | +36 30 690 9394 | info@teratarhely.hu | teratarhely.hu
Weboldalkészítés: Debreceni weboldal készítő szakember