2024 Ráckeve

Ráckeve 2024.04.30-05.05 ig.

2024 májusában Ráckevén rendezte meg találkozóját az MHKK. Ragyogó, napsütéses napokon- vasárnap, hétfőn, kedden folyamatosan érkeztek tagjaink a találkozóra. Előkerültek az üdvözlő italok, jókedvűvé vált a csapat. Közben mindenki poénkodott, újabb és újabb ötletek jöttek elő a szerdai Május1-re.
Kedden késő délután szorgos kezek feldíszítették színes szalagokkal, lufikkal a csapat májusfáját. Május 1. -ének reggelén előkerültek a fehér ingek, piros és kék nyakkendők, csapat – zászlók, raj-zászló. Az egymáson nevetgélő vidám csapathoz lengyel társaink is csatlakoztak. Az egyik sorban, a kiváló dolgozó érdemrendet viselő higiéniai asszisztensek, s annak brigádvezető „nője” Balla Laci vezetésével menetelt otthonkát viselve. A lelkes felvonulók csapata boldogan vett részt a kemping területén a felvonuláson. A felvonulás után a hagyományokhoz híven virslivel ünnepeltük e jeles napot.
A vidámság este folytatódott, amikor megjelent a Ráckeve-i zeneiskola növendéke Matyi, aki tangoharmonikával kísérte az esti szórakozást. 18.00 órai kezdettel a klub szerenádot szervezett. A májusfával díszített lakóautóknál köszöntötték a hölgyeket, akik finom falatokkal, na meg szíverősítővel fogadták az érkezőket. Szerenád közben ügyességi játékokkal színesítettük az estét, ahol a magyar és lengyel kempinges társaink egyaránt jól érezték magukat. Színes foltja az estének Balla Laci társunk, mint „élő” májusfa remekelt. Ezért az alakításért másnap különdíjban részesült. Nyereménye egy üveg pezsgő lett. Az egyénileg állított májusfák értékelésénél a zsűri nem tudott dönteni, mivel mindegyik nagyon szép és ötletes volt.
A találkozó csütörtöki programja a Dunai 2 órás sétahajózás volt a Balabán nevű hajóval. Erre a programra is nagyon nagy létszámmal vettünk részt. A kapitány bemutatta a szigeteket. Gyönyörködhettünk a táj szépségében, változatosságában, a naplementében. Icka is kipróbálta a hajózási tudományát, miután megkapta, (hacsak egy rövid időre is) a hajó kormányzását. Esténként, szalonnát sütöttünk, zenét hallgattunk. Volt, aki még táncra is perdült. Sokan kihasználták a kemping nyújtotta lehetőséget, az esti medencés filmvetítést.
Szombaton egy búcsúzó közös ebédre ismét összegyűlt a társaság. Köszönjük a finom székelykáposztát elkészítő csapatnak Vincze János vezetésével.
Elmondhatjuk, hogy ismét tartalmas, sikeres találkozón vettünk részt.
Találkozunk legközelebb Túrkevén.
          Jeney Jutka

 

 

 

 

 

MHKK

Elnök:
Erdei János
Tel: +3630/9434770
E-mail: gazmester49@gmail.com
Elnökhelyettesek:
Burian Helena
Tel: +36/20/4687001
E-mail: hhelen@atlas.sk

Sívóné Cseh Katalin
Tel: +36 /70/ 222-3221
       +36/30/ 395-5365
E-mail:pcsehkati@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felügyelőbizottság

Elnöke:
Mozsolits Sándor
Tagok:
Szabó Csaba
Tamás András

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Postacím:
MHKK 4024 Debrecen Wesselényi u 43 fszt. 1
Székhely:
1108 Bp. Újhegyi út 7.

A Magyar Hagyományos Kemping Klub az alábbi elérhetőségeken fogadja az érdeklődéseket...

Központi E-mail cím: mhkk@mhkk.hu

 

 

 

 

 

Adó 1%

Adományok és adó 1% felajánláshoz
Adó számunk: 18261657-1-42

Bankszámla számunk:
OTP Bank 11714013-20003256
További infó itt

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft. | 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73. | +36 30 690 9394 | info@teratarhely.hu | teratarhely.hu
Weboldalkészítés: Debreceni weboldal készítő szakember