Balatoni beszámoló 2020 augusztus 16-23-ig

Balatonszemes 2020.08.16-2020.08.23.

16.-án érkeztünk a kempingbe a megadott feltételek alapján 12 óra 30 percre. A recepción minden gördülékenyen ment. Megkaptuk a kijelölt parcellát, ami üres volt így azonnal el is tudtuk foglalni.
Az klub képviseletében kisvártatva megérkezett Magdi és Csaba szívélyesen üdvözöltek minket és érdeklődésüket fejezték ki aziránt, hogy minden rendben van-e. Kipakolás után meg támadtuk a Balatont. A kemping kellemes hangulatú tágas. Az a sok nyaraló nem zavarja, egymást szépen elfér mindenki a parton is mivel egész hosszan terül el.
A klub részéről a megnyitó egy nappal később volt a tervezettnél, sajnos az eső elmosta… ez szerintem senkit nem zavart Magdika és Csabi nagyon finom lapcsánkával vendégelte meg a klubtagokat a megnyitó alkalmával. Magdi üdvözlő beszédet mondott a tőle megszokott kedvességével fűszerezve. Ismertette a ránk váró program lehetőségeket. Mindenki elégedetten bólogatott. Az emberek mosolyogtak. Majd elfogyasztottuk a lapcsánkát aztán beszélgetésbe kezdtünk és Sörös Laci megörvendeztetett minket egy kis zenei aláfestéssel, amit mindenki szívesen fogadott.
A Postamúzeumot lehetett meglátogatni. Ez egy kerékpáros túra volt. Ezen a programon mi nem vettünk részt, de a visszajelzések arról szóltak, hogy érdekes, szép volt.
Magdiék gondoskodtak a gyermekek szórakozásáról is. Kézművesedtek. Lehetett gipszet önteni, majd másnap kifesteni az adott figurát. Az én gyermekem imád kézművesedni Renátának nagyon tetszett ez a program. Egyébként a kempingben működött animáció ezen is rész vehetett az a gyermek, aki szeretett volna. Reni volt is különböző labdajátékokon.
Augusztus 20.-át ünnepeltük. A klub részéről Magdi és Csabi vendégül látta a tagokat egy kis könnyű kellemes vacsorára. Sült csirke, salátával. Magdika mondott ünnepi beszédet, amit jó volt hallgatni. Bizony az emberben mégiscsak ott dobog a magyar szív. Megszentelte a kenyeret. Majd felvágta azt és mindenki vehetett belőle pár falatkát Olyan volt ez, mint a megszentelt ostya a templomban. Éreztük, hogy ott vagyunk, hogy együtt vagyunk, hogy tartozunk valahova… Mindenkinek nagyon ízlett az étel mi szeretünk jókat enni ezért repetáztunk is belőle. Jó volt ismét összeülni egy jó beszélgetésre.
A napok teltek, sajnos gyorsan. Amikor az ember nyaral, tartalmas az idő ez igaz, viszont elröppen. Strandolással pihenéssel telt az idő, beszélgetésekkel, ismerkedéssel. Új kapcsolatok születtek. Ahogyan ez lenni szokott.
A hét vége felé Magdi és Csaba szervezésében eltölthettünk közösen együtt a klubtagokkal még egy szép estét. Tejfölös lángossal vendégeltek meg bennünket az este folyamán. Isteni finom volt a lángos. Azt hiszem senki nem maradt étlen. Ez az este is beszélgetéssel telt kellemesen mindenki számára szerintem.
Összességében egy nagyon kellemes, nyugodt, jó hangulatú nyaralás volt a klubbal.
Bármikor megismételnénk
Illés család

 

 

 

 

MHKK

Elnök:
Erdei János
Tel: +3630/9434770
E-mail: gazmester49@gmail.com
Elnökhelyettesek:
Burian Helena
Tel: +36/20/4687001
E-mail: hhelen@atlas.sk

Sívóné Cseh Katalin
Tel: +36 /70/ 222-3221
       +36/30/ 395-5365
E-mail:pcsehkati@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felügyelőbizottság

Elnöke:
Mozsolits Sándor
Tagok:
Szabó Csaba
Tamás András

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Postacím:
MHKK 4024 Debrecen Wesselényi u 43 fszt. 1
Székhely:
1108 Bp. Újhegyi út 7.

A Magyar Hagyományos Kemping Klub az alábbi elérhetőségeken fogadja az érdeklődéseket...

Központi E-mail cím: mhkk@mhkk.hu

 

 

 

 

 

Adó 1%

Adományok és adó 1% felajánláshoz
Adó számunk: 18261657-1-42

Bankszámla számunk:
OTP Bank 11714013-20003256
További infó itt

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft. | 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73. | +36 30 690 9394 | info@teratarhely.hu | teratarhely.hu
Weboldalkészítés: Debreceni weboldal készítő szakember