“Debrecenbe Kéne Menni” Kerekestelepi Kempingtalálkozó
2018. augusztus 17 – 21.

Egy nagyon tartalmas és aktív hosszúhétvégét sikerült eltöltenünk Debrecenben a kempingtalálkozón! Itt mindenki megtalálhatta a számára legjobb kikapcsolódási formát!

A fürdő kicsit túlzsúfolt volt, ez köszönhető annak, hogy jelenleg Debrecenben csak ez az egy fürdő üzemel, valamint iskola szünet van és ragyogó az idő. Reggelente egy kis vízi tornával kezdtük a napot.

Pénteken ki kerékpárral ki tömegközlekedési eszközzel (nagyon jó a tömegközlekedés) elmentünk egy kis kirándulásra, megnézni Debrecen néhány nevezetességét. Először a Debreceni Nagytemplomot vettük célba, a bátrak gyalogosan a kevésbé bátrak lifttel mentek fel a toronyba, ahol megnéztük a Rákóczi nagyharangot, a bibliai kiállítást, valamint átsétáltunk a két torony közt ahonnan pazar kilátás nyílt a városra. Innen átmentünk a Déry múzeumba ahol megnézhettük az elmúlt évszázadok történelmi és művészeti hagyatékait, de a fénypont a Munkácsy terem ahol megcsodálhattuk hang és fényjátékkal bemutatott Munkácsy trilógiát. Fáradtan és éhesen betértünk a híres Debreceni Aranybika Szálloda éttermébe ahol válogathattunk a svédasztalos finom ételek közül.

Szombaton közös lecsó ebéd volt, amihez Szappanos Marika 180 darab fánkot sütött, hozzá a tagjaink saját főzésű lekvárt hoztak. Este megnéztük a Nagytemplomra vetített 3D-s fényjátékot.

A kempinglakók kisebb-nagyobb csapatokban sütöttek, főztek. Minden nap volt valami finom, különleges falat! Esténként pedig jókat beszélgettünk, hiszen az ország minden részéről vagyunk, így mindig lehet újabbnál újabb témákat találni.

Vasárnap délután hozzákezdtünk a kerékpárok feldíszítéséhez, meglepetésként két klubtársunk Mozsolits Sándor és Tóth Csaba készített egy-egy mini lakókocsit. Most sem maradtunk éhen hiszen éhesen nem lehet dolgozni Tóthné Magdika készített számunkra 140 darab középkori túrós lepényt, ami pillanatokon belül elfogyott.

Hétfőn korán keltünk és 42 feldíszített kerékpárral elindultunk a debreceni virágkarnevál biciklis felvonulására. A hosszú út végén a város közös fotót készített, ami ezután mindig látható lesz a virágkarnevál eseményei között, ami a klubunkat népszerűsíti. Délután még elmentünk a sörkertbe, sétáltunk a békás tó körül majd este megnéztük a karneváli éjt, utána a ködszínházat és a tűzijátékot. Fáradtan kimerülten, de nagy élménnyel tértünk vissza a kempingbe.

Kedden búcsúzás és lassan elindult a karaván ki –ki merre, hogy egy kis idő után újból találkozzunk.

Bárdos István és Adrien.

 

 

 

 

MHKK

Elnök:
Erdei János
Tel: +3630/9434770
E-mail: gazmester49@gmail.com
Elnökhelyettesek:
Burian Helena
Tel: +36/20/4687001
E-mail: hhelen@atlas.sk

Sívóné Cseh Katalin
Tel: +36 /70/ 222-3221
       +36/30/ 395-5365
E-mail:pcsehkati@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felügyelőbizottság

Elnöke:
Mozsolits Sándor
Tagok:
Szabó Csaba
Tamás András

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Postacím:
MHKK 4024 Debrecen Wesselényi u 43 fszt. 1
Székhely:
1108 Bp. Újhegyi út 7.

A Magyar Hagyományos Kemping Klub az alábbi elérhetőségeken fogadja az érdeklődéseket...

Központi E-mail cím: mhkk@mhkk.hu

 

 

 

 

 

Adó 1%

Adományok és adó 1% felajánláshoz
Adó számunk: 18261657-1-42

Bankszámla számunk:
OTP Bank 11714013-20003256
További infó itt

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft. | 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73. | +36 30 690 9394 | info@teratarhely.hu | teratarhely.hu
Weboldalkészítés: Debreceni weboldal készítő szakember