Kellemes hétvége Koppányszántón

Kellemes pihenős hétvégét tölthetünk el Koppányszántón. A Tolna és Somogy megye határán fekvő falut a Koppány folyó szeli ketté, melyről a nevét is kapta. A Koppány- völgy szívében, gyönyörű természeti környezetben fekvő település Tamásitól és Igaltól is 14 km-re van.
A falu szélén csendes, nyugodt környezetben található a kemping. A környék teljesen alkalmas aktív pihenésre is, hiszen lehet túrázni ( tanösvényeken) illetve jókat lehet kerékpározni, de a bősz horgászok is megtalálhatják a kellemes horgásztavakat, meg lehet tekinteni az egyéb nevezetességeket is. Aki termálfürdőre vágyna annak sem kell messzire autóznia, hiszen a közelben van Tamási és Igal, amelyek a fürdőjét nagyon sokan szeretik. Sajnálhatják akik nem jöttek el ( megijedve az előrejelzésektől, vagy valami mástól..) ill. nem jelentkeztek a rendezvényre, mert a szívélyes fogadtatás mellett remek programokkal kedveskedtek házigazdáink – a kemping tulajdonosai- Andrew és Sharon.

Pénteken délután mézbemutatóra került sor, ahol érdekes tájékoztatót adott a méhészet tulajdonosa a méhek viselkedéséről, a méz készítésének fázisairól. Természetesen ekkor is lehetőség volt a különleges mézek kóstolására és azok megvételére.

Szombat délelőtt érdekes kecskesajt bemutatón vehettünk részt, bepillantva a sajtkészítés rejtelmeibe. Természetesen a finom kecskesajtok kóstolása és vásárlása sem maradhatott el.

Délután Andrew bográcsolt ( magyar „gulyást” angol módra) nekünk, és 4 órakor leülhettünk az estebéd elfogyasztására. Az ebéd után pedig egy kis retró discóra is sor került.igen jó hangulatot teremtve.

Vasárnap összekészülődtünk és ebéd után fájó szívvel hagytuk el ezt a kellemes kempinget. Mi biztosan meglátogatjuk még ezt a kis gyöngyszemet….

Köszönet Andrew-nek és Sharonnak a kellemes hétvégéért.

MJ

 

 

 

 

MHKK

Elnök:
Erdei János
Tel: +3630/9434770
E-mail: gazmester49@gmail.com
Elnökhelyettesek:
Burian Helena
Tel: +36/20/4687001
E-mail: hhelen@atlas.sk

Sívóné Cseh Katalin
Tel: +36 /70/ 222-3221
       +36/30/ 395-5365
E-mail:pcsehkati@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felügyelőbizottság

Elnöke:
Mozsolits Sándor
Tagok:
Szabó Csaba
Tamás András

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Postacím:
MHKK 4024 Debrecen Wesselényi u 43 fszt. 1
Székhely:
1108 Bp. Újhegyi út 7.

A Magyar Hagyományos Kemping Klub az alábbi elérhetőségeken fogadja az érdeklődéseket...

Központi E-mail cím: mhkk@mhkk.hu

 

 

 

 

 

Adó 1%

Adományok és adó 1% felajánláshoz
Adó számunk: 18261657-1-42

Bankszámla számunk:
OTP Bank 11714013-20003256
További infó itt

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft. | 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73. | +36 30 690 9394 | info@teratarhely.hu | teratarhely.hu
Weboldalkészítés: Debreceni weboldal készítő szakember