Tiszakécske beszámoló

Tiszakécske
2020.05.28 – 06.01

Végre kempingezhetünk! Már nagyon vártuk ezt a lehetőséget, de egy kicsit aggódtunk is, hogy minden biztonságosan és jól sikerüljön. Így voltak ezzel más kempinges társaink is, mert ahogy az M.H.K.K. meghirdette web lapján a Tiszakécskei találkozót – a kemping által meghatározott 30 egységes létszámkorláttal – már a második napon betelt a létszám.

Érkezéskor a kemping recepciójánál olyan nyilatkozatot kellett aláírni, amelyben az szerepelt, hogy
– az elmúlt 21 napban nem jártunk koronavírussal fertőzött területen, különösen Kínában, Dél-Koreában, Iránban, Olaszországban,
– nem voltunk szoros kontaktusban valószínűsített vagy megerősített koronavírussal fertőzött személlyel,
– nincs olyan légúti fertőző betegségre utaló tünetünk (pl. láz, köhögés, akut légzési nehézség), amely miatt mások egészségét veszélyeztetnénk.

De jó volt látni a kedves ismerősöket! Ezúttal elmaradt a szokásos puszi, felváltotta azt az integetés, a könyökpacsi vagy a lábérintés. De együtt voltunk, és ez nagyon jó volt! Kisebb baráti csoportok alakultak, főzéssel, beszélgetéssel mulatva az időt. A fürdő is felkészült a vendégfogadásra. Plakátok hirdették, hogy az úszómedencében egy sávban csak egy úszó tartózkodjon, a termál medencékben pedig, a másfél méteres egymás közti távolságot kérik betartani.

A találkozó megnyitója pénteken délután volt. Erdei János elnök úr és két helyettese, Tóth Magdi és Burián Icka köszöntötték a találkozó résztvevőit. Elhangzott, hogy a következő találkozó Hajdúszoboszlón lesz – a programban szereplő Karcag helyett – de ez 5 napos lesz, mivel a kemping 4 eltöltött éjszaka után ad egy grátisz napot. Így a találkozó június 23-án, kedden kezdődik. Ekkor kerül majd ismertetésre az előző évi pénzügyi beszámoló, amely most a Felügyelőbizottság tagjainak távolléte miatt nem lehetséges. Elmarad a szlovákiai Alsósztregovára tervezett találkozó, de már lehet jelentkezni a Hegykői, a Nagyatádi és a Balatoni találkozókra is. A továbbiakban a vezetőség lángossal kedveskedett a tagtársaknak. Tóth Magdiék 10 kg liszt felhasználásával készítették a fokhagymás, sajtos lángost.

Szombaton újabb vendéglátás következett. Nagy bográcsban készült a disznópörkölt, ismét a klub ajándékaként. Köretet, savanyúságot mindenki magának készített. A hűvösre forduló csepergős időben a fürdő fedett étkező részében fogyasztottuk el az ebédet. Estefelé énekelni gyűltünk össze a lakóegységek közötti egyik szabad területen. Sörös Laci gitározott és énekelt, mi többiek meg bekapcsolódtunk. Kellemes, jó hangulatú este volt. Tíz órakor a zenélés befejeződött, mindenki visszavonult a lakosztályába.

A kellemetlen időjárású pünkösdvasárnap után hétfőre, már kissé javult az idő, még a nap is kibújt néha, de ez már a búcsú napja volt. Nehéz volt tartani a távolságot egymástól, búcsúzáskor bizony gyakran ölelés, még puszi is előfordult.
Köszönjük a szervezőknek, hogy ezt a találkozót megszervezték.

Katona Júlia

 

 

 

 

MHKK

Elnök:
Erdei János
Tel: +3630/9434770
E-mail: gazmester49@gmail.com
Elnökhelyettesek:
Burian Helena
Tel: +36/20/4687001
E-mail: hhelen@atlas.sk

Sívóné Cseh Katalin
Tel: +36 /70/ 222-3221
       +36/30/ 395-5365
E-mail:pcsehkati@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felügyelőbizottság

Elnöke:
Mozsolits Sándor
Tagok:
Szabó Csaba
Tamás András

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Postacím:
MHKK 4024 Debrecen Wesselényi u 43 fszt. 1
Székhely:
1108 Bp. Újhegyi út 7.

A Magyar Hagyományos Kemping Klub az alábbi elérhetőségeken fogadja az érdeklődéseket...

Központi E-mail cím: mhkk@mhkk.hu

 

 

 

 

 

Adó 1%

Adományok és adó 1% felajánláshoz
Adó számunk: 18261657-1-42

Bankszámla számunk:
OTP Bank 11714013-20003256
További infó itt

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft. | 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73. | +36 30 690 9394 | info@teratarhely.hu | teratarhely.hu
Weboldalkészítés: Debreceni weboldal készítő szakember