Vadna 2019

Élménybeszámoló Vadnáról

Kedves Klubtársaink! Most még frissek az élmények ezért gondoltuk, hogy megosztjuk veletek.
Azzal kezdeném, hogy mi a termálvizes fürdőzés hívei vagyunk, tehát minden esetben azt választottuk a felkínált lehetőségek közül. Most valahogy úgy alakult, hogy a kedves baráti társaság miatt Vadnára mentünk . Az odavezető úton, ami nem rövid /Monorról/, mondogattuk, hogy legfeljebb majd a tó parton, pihenünk, kártyázunk, valahogy eltelik az idő.
Ez addig tartott amíg megérkeztünk. A látvány ami fogadott elbűvölő. Mint a mesében. Hegyek között kék tó. Körülötte rendezett parkosított part, hangulatos hétvégi házakkal .A tó 2 km és még néhány méter, körbejárva kényelmesen 1 óra.
Egyik fele a horgászoknak fenntartva, a szemben lévő oldal a fürdőzőké. Minden van, ami a strandon kell . A víz 25 fokos. Úgy gondolom ennyi lakókocsi még nem volt itt, mint most ezen a találkozón. Ehhez képest minden kiszolgáló helység elég volt. Ha minden áron kellene negatív dolgot mondanom, talán az egy db mosogató, ami időnként kevésnek tűnt. Ez is jó volt arra, hogy vártunk egymásra, jókat beszélgettünk.
Ami péntektől kezdődött az fergeteges volt. A programok amiben részt vehettünk, ötletében és annak megvalósításában is minőségi. Külön busszal mentünk Ózdra a Filmtörténeti Élményparkba. Tárlatvezetővel jártuk végig, mindent amit láttunk a mi korosztályunk fiatalkorát vagy gyerekkorát hozta vissza.
Ebédeltünk egy hangulatos étterembe, utána a busz visszavitt minket a kempingbe. Volt horgászverseny, fogás nem, de jó hangulat igen. Minden napra jutott program. Az esti zene és tánc az mindennapos volt. Úgy gondolom a Kvíz akadályverseny volt a legemlékezetesebb mindenki számára. Kortól függetlenül lelkesen elindultunk.
Bevallom izgultam, hogy milyen kérdésekre kell majd választ adnom, de megnyugtattak, hogy gyerek játék lesz!! Az volt . A tó körül 10 állomáson vártak különböző feladatokkal, ami tényleg gyerek játék volt. Akkor szembesültünk azzal milyen nehéz célba dobni, gyerek dalt énekelni, lavórból pecázni, igy 60-70 éves korban. Az állomásokon nagyon kedves fiatalok adták a feladatokat. Nagyon sokat nevettünk, főleg magunkon és kellemesen elfáradtunk. Kicsit pihentünk,majd jött kedves klubtársunk, hogy nem messze van a víztározó menjünk nézzük meg. Pár km /Magdika szerint/. Elindult 12 bátor ember . Az út felétől már csak hatan mentek tovább. Mi visszafordultunk. 24 km volt amit 40 fokos melegben megtettek. Fáradtan, de nagyon büszkén értek vissza.
Számomra hihetetlen mi minden került elő a lakókocsikból. Az úszógumik minden változata, kajak, békatalpak, labdák minden méretben, csak ámultam.
Amit az ellátásban kaptunk az már több volt, mint amire számítottunk. Minden nap összeültünk egy közös evésre. Mindig volt aki a közösség jól tartása érdekében képes volt a nagy melegben a bogrács mellett állni. Egyszer vadhúsból volt gulyás. Ketten palacsintát sütöttek a leveshez. Utána, az idő és munkaigényes hússütés, ahhoz megfelelő többféle körettel, végeredmény isteni. Kedves klubtársunk jóvoltából babgulyás. A horgászok, finom slambuccal készültek. Az alkalomhoz illően Kenyérsütés ,amiből mindenki ehetett, és finom vörösbort ihatott hozzá. Kétszer ehettünk lángost. Még utolsó estére is maradt tészta amit kisütöttek. 
Nekünk ez az 5 nap csodálatos volt. Leírhatatlan érzés a naplementében a tavat nézni és közben vacsorázni. Köszönjük a számunkra váratlan élményt. A vezetősség és a szervezők fáradhatatlan munkáját.
Már nem mondjuk, hogy csak a termálvíz a jó. Tanulság így 60 évesen. A lényeg a jó társaság , kedves barátok, finom étel és ital és akkor mindegy hogy hol vagy.  Mindenkinek mindent köszönünk.

Anka Éva és Brindza Jenő

 

 

 

 

MHKK

Elnök:
Erdei János
Tel: +3630/9434770
E-mail: gazmester49@gmail.com
Elnökhelyettesek:
Burian Helena
Tel: +36/20/4687001
E-mail: hhelen@atlas.sk

Sívóné Cseh Katalin
Tel: +36 /70/ 222-3221
       +36/30/ 395-5365
E-mail:pcsehkati@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felügyelőbizottság

Elnöke:
Mozsolits Sándor
Tagok:
Szabó Csaba
Tamás András

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Postacím:
MHKK 4024 Debrecen Wesselényi u 43 fszt. 1
Székhely:
1108 Bp. Újhegyi út 7.

A Magyar Hagyományos Kemping Klub az alábbi elérhetőségeken fogadja az érdeklődéseket...

Központi E-mail cím: mhkk@mhkk.hu

 

 

 

 

 

Adó 1%

Adományok és adó 1% felajánláshoz
Adó számunk: 18261657-1-42

Bankszámla számunk:
OTP Bank 11714013-20003256
További infó itt

 

 

 

 

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft. | 2220 Vecsés, Kinizsi utca 73. | +36 30 690 9394 | info@teratarhely.hu | teratarhely.hu
Weboldalkészítés: Debreceni weboldal készítő szakember